У Львові до Франкового університету приєднають фінансову академію

4692 0
Кабінет Міністрів приєднує Львівську державну фінансову академію до Львівського національного університету імені Івана Франка.

Про це заявив Міністр освіти і науки Сергій Квіт, повідомляє Лівий берег. «Уряд вже прийняв таку постанову», – сказав міністр. Він також додав, що на реалізацію даного рішення потрібен певний час.

Нагадаємо, 16 березня, правоохоронці затримали 64-річного ректора фінансової академії Петра Буряка під час отримання хабара. Однак уже 17 березня Петра Буряка таємним голосуванням переобрали на посаду ректора вишу. А 19 березня суд встановив заставу у 97 тис. грн за ректора, якого затримали під час отримання хабара. Необхідну суму застави внесли родичі затриманого, і Петра Буряка звільнили з-під варти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!