У Львові досі не відкрили пункти Незламності (ОНОВЛЕНО)

731 0
Минулого року у місті облаштували пункти на 20-ти локаціях.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У вівторок, 12 грудня, мобільний оператор Київстар зазнав масштабної хакерської атаки. Значна частина українців залишились без звʼязку та інтернету. Якщо в інших містах при потребі люди могли скористатись альтернативним звʼязком у пунктах незламності, львівʼяни такої можливості не мали. 

Про відкриття пунктів Незламності у Львові досі не повідомляли. Коли їх відкриють та чи запрацюють вони цьогоріч наразі невідомо. У коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР повідомили, що це питання поки що зʼясовують. Минулого року у місті облаштували пункти на 20-ти локаціях. Їхню роботу призупинили у квітні.

Зазначимо, у вересні заступниця міського голова Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк відзвітувала про підготовку міста до опалювального сезону та імовірних блекаутів.

«Станом на зараз закуплено 24 твердопаливні котли. 12 твердопаливних котлів ми вже встановили в лікарнях, і ще 12 плануємо встановити в школах, зокрема там, де є Пункти Незламності. Також у Пунктах Незламності ставимо акумулятори, щоб у випадку відсутності електрики там було світло, була можливість зарядити телефон, зробити чаю. Вже 5 акумуляторів встановили і ще 6 встановимо до початку опалювального сезону», – сказала посадовиця.

Станом на сьогодні на мапі «Пунктів Незламності» локації у Львові не відображаються.

Додамо, після публікації цієї новини на сайті Tvoemisto.tv, пресслужба Львівської міської ради повідомила, що Пункти Незламності у Львові вже працюють. Наразі їх 17 у різних районах міста:

Залізничний район:

1. вул. Виговського, 34.

2. вул. Широка, 86б.

3. вул. Повітряна, 20.

Галицький район:

1.  вул. Ф. Ліста, 1.

2. вул. Сербська, 15.

3. вул. Городоцька, 36.

Франківський район:

1. вул. Генерала Т. Чупринки, 85.

2. вул. Софії Караффи-Корбут, 85 (колишня Айвазовського).

3. вул. Володимира Великого, 18 (14а), парк Горіховий гай.

Шевченківський район:

1. вул. Мазепи, 11.

2. вул. Липинського, 11.

6. вул. Кушевича, 1

Личаківський район:

1.  вул. Пасічна, 49б.

2. вул. К. Левицького, 67.

Сихівський район:

1. просп. Червоної Калини, 66.

2. просп. Червоної Калини, 38.

3. просп. Червоної Калини, 81.

Скористатись її послугами можна з 8:00 до 18:00

Зазначимо, що пункти Незламності вже запрацювали в інших областях. Зокрема, напередодні їх відкрили в Івано-Франківську. Відвідувачам пропонують безперебійний звʼязок та живлення. Крім стаціонарних пунктів, планують встановлювати при потреба також мобільні намети.

Читайте також: «Пункти Незламності» в пріоритеті. Як Львівщина готується до опалювального сезону

Із 1 жовтня пункти Незламності запрацювали і на Закарпатті. Їх в області понад 250, три – на вокзалах Ужгорода, Чопа та Мукачева. Тут також у вільному доступі інтернет, електроенергія для зарядки гаджетів, а також теплі напої. Майже 300 пунктів Незламності функціонують і на Рівненщині. В області навіть відзвітували, що учора, 12 грудня, мешканці обласного центру приходили користуватись Wi-Fi.

Нагадаємо, 22 листопада на Львівщині відновили роботу пункти Незламності. Загалом в області вже розгорнули близько 900 пунктів. 

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!