У Львові іноземець наїхав на пішохідку, а за кілька годин загинув в іншій ДТП

10514 0
Водій іншої автівки наїхав на місце оформлення ДТП, збивши двох людей.
Фото: поліції

Фото: поліції

У вівторок, 17 жовтня, у Львові на вулиці Шевченка автомобіль «Ніссан» наїхав на жінку-пішохідку, яка переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Про це повідомили в поліції Львівської області.

«50-річний іноземець, скоїв наїзд на пішохода, львів’янку віком 58 років, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у реанімацію. За кілька годин – близько 23.45, вже після оформлення дорожньо-транспортної пригоди, на цьому ж місці сталась ще одна аварія», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що водій автомобіля «Хонда Акорд», 22-річний житель Львова, не вибрав безпечної швидкості та збив конуси і дорожній знак «Оформлення ДТП», які поліцейські виставили на проїзній частині. У результаті під авто потрапив водій, який вчинив попередню ДТП та водій евакуатора, котрий приїхав за автомобілем «Ніссан».

«Внаслідок наїзду водій евакуатора отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, а водій «Ніссана», 50-річний іноземець, від отриманих травм помер на місці події», – кажуть правоохоронці.

Поліцейські затримали водія «Хонди» в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Факт ДТП підтвердили також у Львівському обласному центрі медицини катастроф.

«Ми медичним автобусом поверталися з Польщі, як стали свідками дорожньо-транспортної пригоди. На проїжджій частині лежала постраждала; якраз поспіла наша 193 бригада. Тиск, пульс, введення необхідних медикаментів. Постраждалій поставили шину та помістили на пневматичні ноші», - йдеться у Facebook-дописі закладу.

За словами медиків, 58-річну пацієнтку з попереднім діагнозом: відкритий перелом лівої нижньої кінцівки, закрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітки, органів черевної порожнини та тазу у стані мозкової коми каретою швидкої доставлено до лікувального закладу.

Нагадаємо, на Львівщині у ДТП постраждало 5 людей. Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 жовтня, близько 19.30, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Ямпіль Львівського району.

Тетяна Дзяма

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!