У Львові на 11 локаціях демонтували придорожні огородження

1291 0
Більшість з них були розміщені в центральній частині міста.
Фото: лмр

Фото: лмр

У Львові на 11 локаціях демонтували вуличне турнікетне огородження. Йдеться про 600 м парканів, більшість з яких були розміщені в центральній частині міста.

Джерело: пресслужба ЛМР

За словами керівника управління вуличної інфраструктури ЛМР Павла Сирватки,  близько 150 турнікетів демонтували на вул. Дорошенка, 52-58 та на вул. Саксаганського. Також прибрали вуличне огородження на вул. Дорошенка, 63,  вул. Словацького, пл. Данила Галицького та вул. Гавришкевича, а також на вул. Підвальній біля «Арсеналу» та на вул. Шпитальній. Зазначимо, що на вул. Шпитальній огородження зникло тільки з парної сторони, на протилежній стороні залишиться.

Читайте також: У Львові на ремонт доріг та тротуарів передбачили понад 157 млн грн

Зокрема, прибрали зайві 29 турнікетів на вул. Володимира Великого, 61 на ділянці від вул. Софії Караффи-Корбут до вул. Кульпарківської та на вул. Сахарова  – на перехресті з вул. Кастелівка і до перехрестя з вул. Горбачевського. Найбільше турнікетів демонтували на розв’язці вул. Луганська – просп. Червоної Калини. Тут, поруч зі шляхопроводом, прибрали 32 турнікети, а на виїздах на шляхопровід – ще 102 турнікети.

«Після демонтажу парканів, вказані ділянки мають естетичніший вигляд. Також зменшилися витрати, необхідні на їх обслуговування. У абсолютній більшості ризик виїзду автомобілів на тротуар не виправдався. Водії дотримуються правил дорожнього руху», – зазначив Павло Сирватка.

Нагадаємо, що у Львові на окремих локаціях хочуть демонтувати вуличне огородження, яке не впливає на безпеку дорожнього руху. Такі локації визначають та опрацьовують разом фахівці структурних підрозділів міськради, районних адміністрацій та представники поліції. 

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!