У Львові на ремонт доріг та тротуарів передбачили понад 157 млн грн

1747 0
Ремонт проїжджої частини розпочали ще в січні, він триватиме до кінця 2023 року.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Цьогоріч в бюджеті Львівської міської територіальної громади на виконання поточного ремонту доріг та тротуарів передбачили понад 157 млн грн. Ремонт проїжджої частини розпочали ще в січні, він триватиме до кінця 2023 року. У відповідь на запит Tvoemisto.tv у Львівській міськраді зазначили, що підрядники виконують ямковий ремонт гостроаварійних вибоїн, зокрема струменевим методом спецавтомобілем «Madpatcher» та за допомогою установки «Silkot bluе». Також ліквідовують недоліки проїжджих частин за допомогою щебеню та інертних матеріалів.

Загалом на ремонт доріг та тротуарів на 2023 рік передбачено:

  • Залізнична районна адміністрація: 33 000 000,00

  • Галицька районна адміністрація: 14 500 000,00

  • Сихівська районна адміністрація: 21 588 550,00

  • Франківська районна адміністрація: 30 279 000,00

  • Личаківська районна адміністрація:17 503 604,00

  • Шевченківська районна адміністрація: 40 171 000,00


Загальна сума: 157 042 154 грн.

Читайте також: Стало відомо, які автомобільні дороги ремонтують на Львівщині

Зазначимо, що станом на кінець травня вже проведено ремонт робіт у межах магістральних вулиць міського та районного значення, а саме: вул. Любінська, вул. Наукова, вул. Володимира Великого, вул. Княгині Ольги, вул. Академіка Сахарова, проспект Чорновола, вул. Архітекторська, вул. Дудаєва, вул. Шептицького, вул. Грушевського, вул. Лисенка, вул. Героїв Небесної Сотні, вул. Зелена, вул. Козловського, вул. Раковського, вул. Мишуги, вул. Литовська, вул. Єрошенка, вул. Турянського, вул. Яцкова, вул. Кучера, вул. Леонтовича, вул. Золота, вул. Мазепи, вул. Грінченка, вул. Шевченка в м. Дубляни, вул. Пасічна, вул. Зелена, вул. Тракт Глинянський, вул. Кривчицька дорога, вул. Богданівська, вул. Джорджа Вашингтона, вул. Богдана Хмельницького, вул. Польова, вул. Пластова, вул. Костя Левицького, вул. Черемшини, вул. Котика, вул. Опришківська, вул. Новознесенська, вул. Ковельська, вул. Довбуша, вул. Руфа, вул. Жасминова, вул. Кльоновича; у м. Винники – вул. Забава, вул. Богдана Хмельницького, вул. Шевченка, вул. Кільцева, вул. Лисика, вул. Лепкого, вул. Незалежності, вул. Руданського.

Додамо, що «Львівавтодор» проводить роботи з капітального ремонту доріг Львівської міської територіальної громади на: «вул. Данила Апостола (від буд. No9-А до вул. Генерала В. Курмановича) у промзоні «Сигнівка»», на «вул. Пекарської (від вул. Тершаковців до вул. І. Мечникова), на вул. Шімзерів», Личаківській (від вул. Букової до межі міста)». Зокрема, на капітальний ремонт доріг по об’єктах передбачено фінансування в сумі 19 537 853,31 грн.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!