У Львові на очисних спорудах оселилася пара лебедів

845 0
Температура води у відстійниках тримається у межах 14-15 градусів і не замерзає, тому лебеді знайшли собі тут місце перезимувати.
Фото: Львівводоканал

Фото: Львівводоканал

На каналізаційних очисних спорудах «Львівводоканалу» оселилися лебеді.

«Львів захурделило і скрізь холодно, а на наших каналізаційних очисних спорудах оселилася пара лебедів. Температура води у відстійниках взимку тримається в межах 14-15 градусів і не замерзає, тому ця пара знайшла тепленьке місце для зимівлі», – розповіли у «Львівводоканалі».

Читайте також: У Львові замерзло озеро, де живуть лебеді. Що буде з птахами

Нагадаємо, що цієї зими львів'яни звернулися на гарячу лінію міста з проханням врятувати лебедів на Левандівському озері, яке замерзло, їх тоді перемістили до Домівки врятованих тварин. Також у Сокалі надзвичайники врятували 16-х лебедів, які примерзли на річці Західний Буг і не могли самостійно вибратися. У Трускавці, на жаль, кілька птахів насмерть замерзли від сильних морозів і місцеві мешканці організували порятунок інших лебедів.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!