У Львові на вулиці помер 67-річний чоловік

14461 0
Подія трапилась на проспекті Червоної Калини.
Фото:Varta1.com.ua

Фото:Varta1.com.ua

Сьогодні, 25 грудня, вранці на проспекті Червоної Калини на вулиці померла людина. Чоловікові раптово стало погано. Йому було 67 років. 

«Помер чоловік 1954 року народження, мешканець Сихова. Йому раптово стало зле, за словами очевидців. Ознак насильницької смерті не виявили. Трапилось це поблизу зупинки громадського транспорту на проспекті Червоної Калини», – повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва у коментарі Tvoemisto.tv додала, що виклик до швидкої надійшов в 10:16. Невідомий повідомив про те, що на вулиці лежить людина, що у неї посиніло обличчя. Коли приїхали медики, то констатували смерть, чоловік помер до приїзду швидкої.

Правоохоронці призначили експертизу, аби з'ясувати усі обставини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!