У Львові не погодили будівництво ще однієї багатоповерхівки на Пасічній

4834 0
Компанія мала намір будувати житло на вул. Пасічній, 84-Б, 84-В.
Фото: abctv.kz

Фото: abctv.kz

Виконавчий комітет ЛМР відмовив товариству з обмеженою відповідальністю «Елемент 1» у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку з комерційними приміщеннями та підземним паркінгом та зі знесенням наявних будівель. Компанія мала намір будувати житло на вул. Пасічній, 84-Б, 84-В.

«Йдеться про неповний пакет документів, бо, фактично, нема даних для того, аби отримати висновок Украероруху. Згідно з законодавством, особа, яка має намір будувати обʼєкт заввишки 45 м і більше відносно перевищення аеродрому та найвищої точки посадкової площі над рівнем моря, має звернутися з зазначенням абсолютної відмітки найвищої точки запланованого об’єкта будівництва у балтійській системі висот... Ці параметри не надали, відповідно ми не можемо сформувати запит в Украерорух», – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєцев.

Читайте також: У мерії заявили про самовільні будівельні роботи біля Стрийського парку

Додамо, що, за даними Youcontrol, ТзОВ «Елемент 1» зареєстроване у Львові на вул. Пасічна у 2022 році. Основна діяльність – будівництво. Кінцевим бенефіціарним власником компанії є Роман Іконяк.

Нагадаємо, два роки тому Львівська міська рада закликала мешканців не купувати квартири в житловому комплексі Tiffany apartments від будівельної компанії «Мій Дім» на Пасічній, 84. Тоді міська інспекція державного архітектурно-будівельного контролю винесла припис про зупинення будівельних робіт, також забудовник повинен був сплатити майже 700 тисяч гривень штрафу за відхилення від проєкту. Улітку того ж року будівництво ЖК поновили після того, як забудовник відкорегував проєкт відповідно до містобудівних умов та обмежень. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!