У Львові обговорять майбутнє Донецької області. Де подивитися

1554 0
Про можливі шляхи подальшого розвитку області розкажуть представники Донецької ОДА, виконавчий директор Центру близькосхідних досліджень НАНУ Ігор Семиволос, професор УКУ Оксана Міхеєва.
east-expo.com.ua

east-expo.com.ua

Круглий стіл про майбутнє Донецької області відбудеться в Центрі Митрополита Андрея Шептицького Українського католицького університету за участі першого заступника Донецької ОДА Євгенія Вілінського. Захід модеруватиме експерт з довготермінових стратегій Євген Глібовицький.

До участі в розмові про можливі шляхи розвитку суспільства, економіки і врядування Донецької області запрошують науковців, підприємців, експертів політологів, соціологів, економістів та просто небайдужих львів'ян. За словами організаторів, напрацювання круглого столу можуть стати важливим доповненням до оновленій Стратегії розвитку Донецької області.

Зауважимо, що сьогодні та завтра у Львові проходить Міжнародний економічний форум, в рамках якого відбувається і виїзна виставка підприємців Донецької та Луганської областей «Схід Експо 2018». Виставка покликана представити можливості цих регіонів і можливістю пошуку партнерів та клієнтів з Заходу України, Польщі та інших країн ЄС.

Де подивитися?

«Твоє Місто» вестиме пряму трансляцію круглого столу, яку можна подивитися сайті Tvoemisto.tvFacebook-сторінці та Youtube-каналі. Початок орієнтовно о 19.00

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!