У Львові переклали «Богослов'я тіла» Івана Павла II

1530 0
Львівське видавництво «Свічадо» переклало катехизи, присвячені богослов'ю тіла.
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

У львівському видавництві «Свічадо» переклали книгу Папи Івана Павла ІІ «Чоловіком та жінкою сотворив їх. Богословʼя тіла».Український переклад книги вийшов в Інституті родини та подружнього життя Українського католицького університету.

Джерело: Український католицький університет

Ця книга – погляд на людину, її творення, покликання, завдання і життєву місію крізь призму Божого Об’явлення. Збірка катехизм святого Папи Івана Павла ІІ відкриває божественне (призначення тіла, таїнственний характер тілесноти та сексуальности як нашу щоденну реальність, а не як недосяжний ідеал. 

За словами керівниці Інституту родини та подружнього життя Олесі Куки, книга перекладена багатьма мовами, українською вона виходить вперше. Проєкт Український католицький університет реалізував завдяки фінансовому сприянню Папської Фундації та за особистої підтримки і благословення Блаженнішого Святослава Шевчука, Верховного Архиєпископа УГКЦ, Великого канцлера УКУ.

Презентація книги незабаром відбудеться у Львові, а опісля її можна буде придбати в крамниці видавництва «Свічадо».

Нагадаємо, що Глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав подарував Папі Римському Франциску шматок російської міни, що пошкодила фасад греко-католицького храму в Ірпені. 

 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!