У Львові перекриватимуть рух під час марафону. Схеми

3148 0
У неділю, 6 листопада у Львові відбудеться напівмарафон «GRAND PRIX». Оскільки старт та фініш усіх дистанцій запланований біля Львівської опери, у центрі очікується ускладнення в русі приватного транспорту та зміни в русі громадського транспорту.
фото: rundnsrun.ru

фото: rundnsrun.ru

Про це повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Він зазначив, що організатори очікують велику кількість учасників (близько 1400 бігунів з різних країн світу) та планують перекриття доріг відповідно до маршрутів забігу. Ці дві обставини спричинять ускладнення руху в центрі міста 6 листопада.

«Вулиці, якими пролягатиме забіг, будуть закритими. Організатори по усьому маршруту забігу мають розмістити відповідні оголошення та інформацію. Наперед просимо мешканців вибачити за незручності», - додав Андрій Москаленко.

Дмитро Черніцький, генеральний менеджер «Run Ukraine», пообіцяв, що «перекриття маршруту буде не одночасним, а поетапним. Одразу за останнім учасником буде відкриватися рух на тій чи іншій ділянці».

Таким чином, з 8:00 до 14:00 для марафону буде перекрито декілька вулиць у Франківському і Личаківському районах:  вул. І. Гонти, вул. Листопадового Чину, площа Св. Юрія, вул. Шептицьких, вул. Антоновича, вул. Академіка А. Сахарова, вул. Д. Вітовського, вул. Шота Руставелі, вул. Левицького, вул. Пекарська, вул. Лисенка, вул. Беринди, вул. Коперника, вул. П. Дорошенка, проспект Шевченка.

Схеми маршрутів марафону, за якими будуть закриті вулиці

Grand Prix Lviv Half Marathon

Grand Prix Lviv Run - 5 km

Grand Prix Lviv Run - 2 km

Молокія Healthy Run 

Джерело фотографій: lvivhalfmarathon.org

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!