Водії скаржаться, що дороги, які ведуть до кордону з Польщею, неочищені від снігу. Яка причина

1688 0
Утворилася значна черга з великогабаритного вантажного транспорту.
Фото умовне

Фото умовне

На під’їзді до пунктів пропуску «Шегині», «Краківець» та «Рава-Руська» ускладнений рух через погодні умови. На ділянках утворилися значні черги із великогабаритного вантажного транспорту. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

Читайте також: У пунктах пропуску на Львівщині облаштують пункти для відстою та створять е-чергу на кордоні

Черги із вантажівок ускладнюють роботу снігоочисної техніки. На місцях допомагають екіпажі патрульної поліції, які регулюють рух. Наразі в напрямку до ПП «Шегині» працює 10 одиниць техніки, до ПП «Краківець» – 6 одиниць техніки. Ділянку на під’їзді до ПП «Рава-Руська» зараз розчищають 3 одиниці снігоочисної техніки.

«Сподіваємось, що до завершення доби вони виконають той об’єм робіт, який наразі є. Вночі знову очікуємо опади, але на чергуванні перебуває достатньо техніки, тому впораємося. Найскладніша ситуація на цих трьох напрямках, а до інших пунктів пропуску забезпечений проїзд», – зазначив він.

Нагадаємо, що від сьогодні, 12 грудня, у першому пункті пропуску запрацює електронна черга перетину кордону для вантажівок. Йдеться про ПП «Ягодин – Дорогуськ», що у Волинській області. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Мустафа Найєм.

Ірина Давосир

Фото: Твоє місто

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!