У Львові планують розширити одну із промзон у Личаківському районі

5525 0
До її території додадуть ще три підприємства.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові планують розширити промислову зону території у районі вулиць Бескидської, С. Гайдука, Богданівської. Зміни до Програми перспективного розвитку промислових зон Львова погодили під час засідання комісії підприємництва, інвестицій, цифрової трансформації ЛМР та спадщини 31 жовтня.

«Внести зміни до Програми перспективного розвитку промислових зон Львова, розширивши промислову зону території у районі вулиць Бескидської, С. Гайдука, Богданівської такими підприємствами, як ТзОВ «ТЕРРА-Львів», ТзОВ «Домініон Естейт», ПрАТ «Холдингова компанія «Еко-Дім», – йдеться у повідомленні на порталі депутатів ЛМР.

Як йдеться у проєкті ухвали, метою є забезпечення збалансованого розвитку та підвищення інвестиційної привабливості промислових територій та індустріальних парків на території Львівської міської територіальної громади.

Читайте також: Житло на заводі. Як у Львові на місці фабрик виросли «семицвіти»

Зазначимо, що промислова зона території у районі вул. Бескидської, вул. С. Гайдучка, вул. Богданівської розташована у межах Личаківського району. Ця територія загосподарена такими суб’єктами: АВКФ «Інтерсервіс», ТзОВ «Санметал», ТзОВ «Енергоресурс-Монтаж», Корпорація «Енергоресурс-Інвест", ТзОВ «Декора Груп», ТзОВ «Персей-Плюс», ТзДВ «Львівфундамент», ТзОВ «Інтерпет», ТзОВ «Європет», ТзОВ «Крапет ЛТД», ПП «Львівкульттовари»,  Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, державне підприємство «Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької», Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика», ТзОВ «Меблевий парк», ФОП Вангала, ТзОВ «Терра-Львів», ТзОВ «Домініон Естейт», ПрАТ «Холдингова компанія «Еко-Дім» та інші.

Нагадаємо, що у Львові планують реконструювати транспортну мережу для забезпечення транспортної доступності до підприємств у районі вул. Ковельської. Майже вся територія ДПТ, що розташована в Личаківському районі – промислова зона з підприємствами, які продовжують функціонувати.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!