У Львові планують створити парк біля Лікарні швидкої допомоги

1757 0
Територія парку становитиме близько трьох гектарів.
Фото: Володимир Барчук

Фото: Володимир Барчук

У районі вулиць Пилипа Орлика – Миколайчука, біля дитячої лікарні та «швидкої допомоги», створять сквер. Про це повідомили на сторінці департаменту містобудування Львівської міської ради. 

Виготовлення документації про затвердження меж парку займе орієнтовно близько року.

«Затвердження меж парку – процедура тривала й дорога, на виготовлення усіх документів потрібно близько року. Перші кроки вже зроблено. Управління земельних ресурсів очікує на відповідь Держгеокадастру про правовий статус території», – повідомили у департаменті. 

Після того, як Держгеокадастр дасть відповідь щодо правового статусу території, у мерії почнуть готувати проєкт ухвали для надання ЛКП «Зелений Львів» дозволу виготовити проєкт землеустрою. 

Читайте також: На вулиці Щурата у Львові з’явиться новий сквер 

«Щойно будуть межі – можна буде братися за благоустрій. Оскільки парк створюють з нуля, то роботи чимало: від розроблення та погодження проекту благоустрою до облаштування доріжок, встановлення лавочок і освітлення», – зазначили в міськраді. 

Вартість робіт із землевпорядкування становитиме приблизно 35 тисяч гривень. Від початку року ЛМР підготувала уже 9 проєктів ухвал на створення парків та скверів у Львові. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!