У Львові планують закупити 20 автомобілів для оповіщення населення

1392 0
У разі часткового відключення освітлення, машини з допомогою дизель-генераторів зможуть передавати текстові повідомлення.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

У Львові на випадок надзвичайної ситуації планують закупити 20 автомобілів для оповіщення населення, повідомляє Львівська міська рада.

Читайте також: А що буде, якщо? Як Львів підготувався до можливого нападу Путіна

За словами керівника міського управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони Миколи Грицайцука, у разі повного відключення електроенергії, опрацьовані маршрути для мобільного оповіщення. Таких є 7 авто – по одній машині в кожній адміністрації та одна машина в управлінні. Але додатково хочуть закупити ще 20 автомобілів.

«Будуть нанесені маршрути, щоб за найменший час провести оповіщення», – каже Микола Грицайчук.

За його словами, якщо у Львові відключать світло, ці машини з допомогою дизель-генераторів зможуть передавати текстові повідомлення.

Читайте також: На випадок надзвичайної ситуації воду мешканцям Львова подаватимуть автономно

«У разі часткового відключення освітлення, з допомогою дизель-генераторів є можливість оповістити населення з допомогою восьми гучномовців, які здатні передати текстові повідомлення», – додав Микола Грицайцук.

Нагадаємо, що робити, коли раптом відімкнуть воду, світло, інтернет, чи вистачить ліків, продуктів у місті та області і де прийматимуть біженців, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!