У Львові поліція передасть свою будівлю під школу і збудує ЖК

1603 0
Крім того, у одній з житлових секцій передбачений вбудований дитячий садочок з прилеглою ділянкою.
Візуалізація з засідання виконавчого комітету ЛМР

Візуалізація з засідання виконавчого комітету ЛМР

У Львові планують нове будівництво багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Тролейбусній. Поліція зголосилася віддати свою територію і будівлю місту для облаштування там школи. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету ЛМР 2 лютого.

Йдеться про звернення Головного управління Національної поліції у Львівській області щодо будівництва комплексу житлових і нежитлових будівель. Ближче до гаражного кооперативу, де санітарна зона, планують розташувати нежитлові приміщення. Житлові будинки зведуть від чотирьох до восьми поверхів, лише один сягатиме дев’яти. 

Як пояснив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, цей проєкт є інвестиційним, який передбачає будівництво приміщень поліції на вулиці Збиральній. У межах реконструкції буде передано місту будівлю для майбутнього облаштування там міської школи. Крім того, у одній з житлових секцій передбачений вбудований дитячий садочок з прилеглою ділянкою. 

Читайте також: «Ви бачили Під Голоском? Ми такого не хочемо»

«На вулиці Збиральній ми плануємо збудувати базу для наших спецпідрозділів, які зараз суттєво розширюються. Ми пішли вам на зустріч з приміщенням для школи, а я вас прошу піти нам на зустріч. Цей проєкт є дуже важливий для нас, щоб ми могли вести ефективну боротьбу з ворогом», – зазначив представник ГУНП, який підключився до засідання виконавчого комітету ЛМР.

Участь потенційного забудовника у облаштуванні школи буде обговорюватись після проведення інвестиційного конкурсу та визначення переможця.

Нагадаємо, що у Львові в районі вулиць Стрийської – Сокільницької – Трускавецької планують побудувати житлові багатоквартирні будинки, офісні приміщення, готель та дитячий садок. 

Візуалізація із засідання виконавчого комітету ЛМР

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!