У Львові попрощаються з 25-річним Героєм. Ким він був

2298 0
Поховають воїна на Личаківському кладовищі.
УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

У понеділок, 8 січня, Львів попрощається з військовослужбовцем Олександром Сукневичем, який загинув, захищаючи Україну від окупантів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а в 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Ким він був

Олександр Сукневич (28.07.1998-02.01.2024) – львів’янин, навчався у Середній загальноосвітній школі №72. Здобував освіту у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Після завершення навчання проходив військову службу у Яворові та Рівному, однак згодом був звільнений за станом здоров’я.

Повернувшись, працював торговим представником у Львові. Захоплювався автомобілями. Олександр Сукневич був винятково життєрадісним та делікатним, завжди посміхався. За словами рідних, «у ньому було зібране все позитивне, що може бути в людині, його всі любили».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

У Олександра Сукневича залишилися бабуся з дідусем, батьки, двоє братів, тітка, двоюрідна сестра та племінник.

Наталія Вареник

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!