У Львові працює виїзний ЦНАП для постраждалих від ракетної атаки

882 0
Мешканці можуть звертатися щодо відшкодування.
ФОТО: АНДРІЙ САДОВИЙ

ФОТО: АНДРІЙ САДОВИЙ

У Львові в ліцеї «Сихівській», на вул.Хоткевича, 48, працює виїзний Центр надання адміністративних послуг для мешканців, які постраждали від ракетної атаки 29 грудня. Тут люди можуть подавати документи на отримання компенсації за пошкоджені вікна та двері та на отримання допомоги від держави за програмою «єВідновлення». Також адміністратори допомагають та надають людям необхідні консультацій щодо відновлення втрачених документів тощо. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

За словами директорки департаменту гуманітарної політики, в.о. керівника департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик, сьогодні працівники ЦНАПу допомагають мешканцям подаватись на державні відшкодування.

Читайте також: Російська ракета порушила повітряний простір Польщі

«Приймати заяви на компенсацію за пошкоджені вікна та двері прийматимемо тоді, як будуть готові акти обстеження помешкань», – додала вона.

Зауважимо, виїзний ЦНАП у суботу, 30 грудня, працює до 17:00, а в неділю, 31 грудня, – з 10:00 до 15:00. З понеділка вже працюватиме за звичним графіком – з 9.00 до 18.00 год. За потреби, час роботи пункту можуть продовжити. 

Нагадаємо, вчора, 29 грудня, окупанти здійснили масовану повітряну атаку по Україні. Зокрема по Львівщині було випущено 15 ракет та 14 БПЛА.

Уся актуальна інформація щодо ракетної атаки по Львову за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!