У Львові презентували марку «Воїни світла. Воїни добра»

938 0
Нові поштові марки присвятили працівникам критичної інфраструктури.
Фото:Управління транспорту та зв’язку

Фото:Управління транспорту та зв’язку

Сьогодні, 15 лютого, «Укрпошта» ввела в обіг поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра». Марки присвячені неймовірному вкладу українських комунальників, які щодня працюють над відновленням світла, води та тепла в оселях українців. Автором випуску став Олександр Нікітюк. 

Джерело: Управління транспорту та зв’язку

«Це погашення приурочене до подвигів людей, які працюють в Україні та забезпечують діяльність всіх наших інфраструктурних мереж. На марці зображені представники низки професій – дорожники, зв'язківці, енергетики, водопостачальники та газовики. Вони щодня працюють, щоб у кожній домівці були світло, тепло, вода, газ та усі інші блага», – повідомив Євген Савчук, представник Львівської дирекції АТ «Укрпошта».

«Для кожного представника цих професій така ініціатива є дуже важливою. АТ «Львівгаз» тримає свій сектор енергетичного фронту в частині забезпечення жителів Львівської області безперебійним газопостачанням. Це 860 тисяч споживачів», – наголосив технічний директор АТ «Львівгаз» Олександр Ганжа.

Тираж блоку поштових марок становить 300 тисяч примірників. Вартість набору – 106 гривень. Номінал кожної марки – М. Це відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України. 

Читайте також: «Укрпошта» вводить в обіг марку, присвячену «Щедрику»

Придбати поштову марку можна буде у відділеннях «Укрпошти» або в онлайн-магазинах. Також до поштової марки випустять художній конверт та листівку. 

Нагадаємо, що 13 лютого у застосунку «Дія» розпочалося опитування про найкращу воєнну марку. Минулого року українці вже обирали дизайн марок, але тепер можуть проголосувати за найкращу з них.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!