Тvoemisto.tv запустило англомовний сайт про Львів

2673 0
Відтепер найважливіше про Львів можна буде дізнатися англійською.

Медіа-хаб Тvoemisto.tv запустив англомовну версію свого сайту – Lviv NOW. Тут можна буде прочитати переклади новин зі сайту «Твоє місто» та еклюзивні матеріали про життя, історію, культуру та бізнес Львова англійською мовою. Контент насамперед розрахований на іноземців, які живуть у Львові, на туристів, які відвідують Львів чи планують відвідати, на іноземних бізнес-партнерів. Редактором англомовного контенту є американський журналіст Джо Ліндслі.

Читайте також: Про все у Львові в один клік. Твоє місто створило мобільну аплікацію

«Через проєкт Lviv NOW ми хочемо розповідати для англомовної аудиторії про Львів як жваве і привабливе для життя місто, з його унікальною архітектурою та історією, підприємницькими ініціативами, показати, якою може бути сильна громада, коли творить спільно якісні зміни.

Сподіваємося, що англомовна версія сайту стане корисною і цікавою серед англомовної аудиторії науковців, підприємців, журналістів та туристів, а також міцно закріпить Львів на глобальній мапі світу. Тому слоганом нашого англомовного проєкту є "Let's Open Lviv to the world!"», – повідомив директор медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко.

Читачі можуть обрати такі рубрики новин: LvivLife, Soul & Culture, Food & Drink, Travel & Nature, Lviv Live Music, Wealth & Democracy, і довідатися про життя у Львові більше. До прикладу, у розділі Wealth & Democracy можна буде прочитати про бізнес-ініціативи у Львові та розвиток демократії.

Англомовна версія буде також доступною і зручною у прочитанні у мобільній аплікації, яку Tvoemisto.tv запустило у лютому 2021 році. 

Читайте також: Як встановити мобільну аплікацію «Твого міста» на смартфон. Покрокова інструкція

Медіа-хаб Тvoemisto.tv був створений після Революції гідності і є незалежним громадським медіа. За час карантину ми створили Спільноту прихильників «Твого міста» та Viber-спільноту, випустили чотири тематичні номери газети, а також запустили мобільну аплікацію сайту.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!