У Львові презентують перший в Україні аудіофільм «Біблія – Книга Життя» з 3D-звуком

1280 0
Тvoemisto.tv підготує ролик про цей унікальний проєкт.
Фото: Bibleaudiofilm.com

Фото: Bibleaudiofilm.com

До 30-тої річниці Дня Незалежності у Львові презентують перший в Україні аудіофільм «Біблія – Книга Життя» з 3D-звуком. Презентація відбудеться 23 серпня о 16:00 у Планеті Кіно у Львові.

Читайте також: Tvoemisto.tv разом із Міськом Барбарою запускає аудіопроєкт для дітей

Це перша спроба створити подібний аудіофільм з 3D-звуком на тексти Святого Письма українською мовою в Україні за 30 років незалежності. Частини аудіофільму у 3D-звуці можна буде почути, занурившись у простір звуків найдавніших біблійних історій.

Творці проєкту працювали над аудіофільмом впродовж 10-ти місяців.

Проєкт унікальний тим, що там звучать понад 100 голосів українських акторів та волонтерів, музика зі звуками давніх українських інструментів, український сучасний переклад Біблії 2020 року, саунд дизайн із звуків природи, зібраних та записаних в різних кутачках нашої країни та новітня аудіопостановка бестселера всіх часів створена в Україні.

Аудіофільм представлять у мобільній аплікації. Проєкт реалізують за підтримки УКФ.

Читайте також: «Дитяча книжка непереможна». Уляна Чуба – про перемогу у номінації Бі-Бі-Сі та вітрогонів

Після презентації Тvoemisto.tv підготує ролик про цей унікальний проєкт. Ви зможете дізнатися про всі обосливості цього аудіофільму та усі нюанси роботи зі звуками, а також про те, які саме голоси там можна почути і що таке власне 3D-звук.

Партнерська публікація

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!