У Львові продовжують забудовувати район Піскових озер. Там планують звести готель

2526 0
На ділянці планують створити трирівневий наземний паркінг.
Візуалізація із засідання виконкому

Візуалізація із засідання виконкому

Управління архітектури та урбаністики ЛМР готує до видачі містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлової будівлі недіючої котельні під готель з наземною автостоянкою на вул Г. Чупринки 130 у Львові. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету ЛМР 5 січня. 

Перед цим був виїзд членів виконавчого комітету ЛМР на цю ділянку. Там запропонували створити трирівневий паркінг зі співмірною кількістю паркомісць до готельних номерів, а саме 49. 

Натомість у міськраді пропонують зменшити кількість номерів у готелі заданням нижчої висотної відмітки. Об’єкт, який показаний на візуалізації, буде на поверх нижчим. Загальна висотність − 20,01 м.

Читайте також: Район навколо «Піскових озер» «оновлюють». Що там зводять

Зазначимо, що мовиться про ділянку площею 1,21 га на вул. Генерала Чупринки, 130, де розташовані старі недіючі котельні. Територія перебуває в оренді ДП ПАТ «Концерн-Електрон – Навчальний науково-виробничий комплекс Електрон». За цією ж адресою, від «Електрону» будують багатоповерхівки та реконструюють спорткомплекс. Фасад готелю буде виконаний у тому ж стилі.

Візуалізація готелю поруч із ЖК

За даними YouControl, керівником дочірнього підприємства «Концерн-Електрон» − ННВК «Електрон» є Андрій Ожог.

Нагадаємо, що у серпні 2023-го, виконавчий комітет мав розглянути питання будівництва цього готелю з підземно-наземною автостоянкою. Містобудівні умови та обмеження волів отримати «Навчальний науково-виробничий комплекс «Електрон», однак це тоді перенесли на доопрацювання.

Додамо, що Tvoemisto.tv довідалося, як оновлюють район навколо Піскових озер, детальніше розповіло історію тієї території, також описало бачення його розвитку і які там ціни на проживання.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!