У Львові прощатимуться із 38-річним фельдшером, який загинув на фронті під Авдіївкою

2847 0
Загинув Герой 2 серпня.
Фото: ФБ/Віталій Волканович

Фото: ФБ/Віталій Волканович

Завтра, 10 серпня, у Львові прощатимуться із 38-річним Героєм Віталієм Волкановичем, який загинув у боротьбі з російськими загарбниками.

До лав ЗСУ Віталій Волканович вступи у 2020 році. Був фельдшером. Загинув Герой 2 серпня.

Читайте також: У бою з ворогом загинув 22-річний захисник із Львівщини

«З глибоким сумом та важким серцем повідомляємо про смерть мого дядька, який також був чоловіком, двоюрідним братом, братом, племінником та дорогим другом нашої родини. Загинув на полі бою під Авдіївкою у віці 38 років. Віталік був фельдшером на фронті. Його хоробрість врятувала багато життів. Він ніколи нічого не боявся, крім того, що Україну перемогла раша»,зазначила родичка.

Чин похорону відбудеться завтра у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Зокрема, об 11.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Читайте також: Захищаючи Україну, загинув захисник із Львівщини Богдан Турко

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Довідково

Львів’янин Віталій Волканович народився 16 липня 1984 року. Закінчив ліцей №2 та відразу розпочав кар’єру у будівельній сфері. У мирний час займався відбудовою та реконструкцією Львівського комунального підприємства «Львівський кіноцентр». У 2020 році вступив на військову службу до Збройних сил України. Із початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на війну. Захищав Україну у лавах 110-ї окремої бригади територіальної оборони сил територіальної оборони Збройних сил України.

У Віталія Волкановича залишилися дружина, дві доньки, теща, двоє братів, тітки та дядьки.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!