У центрі Львова буде безкоштовний WI-Fi: шукають компанію

1454 0
У Львові прагнуть встановити безкоштовний WI-FI у центральній частині міста. Задля цього проведуть конкурс на пошук компанії, яка могла б здійснити дану ініціативу. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Конкурс проводитиме департамент розвитку Львівської міськради. Він же й затверджуватиме результати, які опісля погоджуватиме виконавчий комітет.

Інформація про умови конкурси, терміни подачі заявок з’явиться на веб-порталі Львівської міської ради.

Відповідно до Положення про умови проведення, уповноважений орган має створити конкурсну комісію, яка розроблятиме та затверджуватиме документацію, критерії оцінки конкурсних пропозицій, оголошення про проведення та результати конкурсу, а також розглядатиме матеріали і надані учасниками пропозиції, аналізуватиме їх та перевірятиме на відповідність умовам тощо. Водночас, комісія має право залучати до роботи експертів, аудиторські, консультаційні та інші спеціалізовані організації, запрошувати на засідання та заслуховувати представників суб'єктів господарювання, які беруть участь у конкурсі, отримувати від учасників роз'яснення щодо наданих ними конкурсних пропозицій.

Нагадаємо, у Львові, станом на початок 2015 року, працювало 11 громадських місць з безкоштовним бездротовим інтернетом.Також, у жовтні минулого року з метою надання доступу до інтернету для навчальних цілей – відкрили п’ять безкоштовних WI-FI точок

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!