У Львові пройде чемпіонат України зі «Що? Де? Коли?»

2110 0
Цього року Львів вперше виборов право приймати Чемпіонат України з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», яка пройде вже цими вихідними – 21 та 22 лютого. Місто зустрічатиме близько півсотні команд із усіх регіонів нашої країни.
фото:www.telekritika.ua

фото:www.telekritika.ua

Як повідомляє galinfo, турнір зі «Що? Де? Коли?» проходитиме у виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36) і до участі у ньому вже зголосилося близько трьохсот гравців інтелектуальної гри з усіх областей України, в тому числі Донецької та Луганської. Окрім цього, у фінальному заліку очікується участь команд з Москви (Росія) та Мінська (Білорусь).

Організатор турніру – українська неприбуткова громадська організація Ліга Українських Клубів – наголошує, змагання такого рівня проходитимуть у Львові вперше. Відтак наше місто зможе підтвердити статус не лише культурної, але й інтелектуальної столиці України.

Контактна особа – Володимир, (098) 066-07-21 .         
ТЕГИ: чемпіонат

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!