У Львові відзначили найкращих волонтерів

1614 0
Учора, 24 травня, відбувся подячний благодійний форум для волонтерів, які допомагають військовим та потерпілим в зоні АТО, а також постраждалим під час акцій протесту на Майдані в Києві.

Форум розпочався з подячної молитви до Пресвятої Богородиці в  Архикатедральному соборі Св. Юрія, за участі владики Венедикта (Алексійчука). У Митрополичих садах Святоюрської гори відбулося продовження заходу, де найактивнішим волонтерам та організаціям вручили подяку за активну та тверду громадянську позицію у становленні та розвитку Української держави.

Читайте також: Сотні волонтерів у Львові утворили живий ланцюг. Відео

Символічними під час цього заходу були слова Андрея Шептицького: «Як будемо разом триматися, то в кожнім ділі будемо сильніші. А противно, коли поділимося, ослабіємо, і до нічого не дійдемо».

Отець Тарас Милян, керівник БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ висловив щиру вдячність близько 250 волонтерам за єдність, жертовність та відданість спільній справі.

Джерело: прес-служба БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!