У Львові припинить роботу один пункт видачі ЛеоКарт

3218 0
Надання послуг відбувається за попереднім записом.
ФОТО: ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК ЛЕОКАРТ

ФОТО: ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК ЛЕОКАРТ

З понеділка, 8 квітня, припиняє роботу пункт прийому документів і видачі ЛеоКарт у ЦНАП на вул. Хвильового, 14а. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Також збільшується кількість місць прийому відвідувачів у Шевченківській районній адміністрації на вул. Липинського, 11 – там працюватиме двоє адміністраторів, які відповідатимуть за прийом документів і видачу ЛеоКарт.

Оновлений перелік пунктів такий:

  • Центр обслуговування пасажирів, вул. Горбачевського, 10;

  • Шевченківська РА, вул. Липинського, 11;

  • ЛКП «Господар», вул. Пасічна, 49б;

  • ЛКП «Житловик-С», просп. Червоної Калини, 38;

  • ЦНАП, просп.Червоної Калини, 72а;

  • ЦНАП, вул. Виговського, 32.

Читайте також: Як оплачувати проїзд після хакерської атаки на систему е-квитка

Надання послуг відбувається за попереднім записом. Записатися можна за номером телефону гарячої лінії 0800 303 007 або ж самостійно через електронну чергу.

Самостійно через електронну чергу можна записатись тільки у Центр обслуговування пасажирів на вул. на Горбачевського, а також у пункти, що у ЛКП «Господар» та у Шевченківській РА.

Нагадаємо, що у Львові наразі триває відновлення роботи системи е-квитка після хакерської атаки. На сторінці «Електронний квиток Леокарт» розповіли, як проходитиме списання коштів за здійснені поїздки у період з 29 березня по 3 квітня. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!