Як відбуватиметься списання коштів за нещодавно здійснені поїздки у транспорті Львова

2711 0
Йдеться про списання коштів за поїздки у період з 29 березня по 3 квітня.
фото умовне

фото умовне

У Львові наразі триває відновлення роботи системи е-квитка після хакерської атаки. На сторінці «Електронний квиток Леокарт» розповіли, як проходитиме списання коштів за здійснені поїздки у період з 29 березня по 3 квітня. 

Як йдеться у повідомленні, якщо ви здійснювали оплату банківською карткою, зняття коштів відбуватиметься окремо за кожен день. Таким чином, впродовж одного дня може бути кілька списань за валідації, які зробили у різні дні:

«До прикладу, ви отримали за один день декілька окремих сповіщень про зняття коштів (-30 грн, -15 грн, -30 грн) – це списання за валідації, які були здійснені в окремі дні, а також різними носіями (фізична картка або гаджет з підтримкою NFC). Одна транзакція – це сума за квитки, що були завалідовані протягом одного дня одним носієм. Якщо в один день ви оплачували і банківською карткою, і телефоном – це теж буде два сповіщення про зняття коштів».

Списання за попередні валідації банківськими картками орієнтовно триватиме впродовж 4-5 квітня. Далі зняття коштів за поїздки відбуватиметься у штатному режимі.

Читайте також: Чому в транспорті Львова може відхиляти Леокарт під час реєстрації проїзду

Якщо ж ви валідували свою загальну ЛеоКарт, списання за всі здійснені реєстрації проїзду також проходитиме поступово. За день може відбутися кілька списань, по мірі опрацювання відвантажених даних реєстрацій із бортових систем. Одне списання – зняття за валідації, що здійснили протягом окремого дня.

Планово списання розпочнуться 5 квітня і триватимуть кілька днів, у залежності від загальної кількості здійснених реєстрацій проїзду. Врахуйте, що актуальний баланс відображатиметься лише після зняття коштів за всі здійснені валідації з 29 березня по 3 квітня. 

Нагадаємо, у п'ятницю, 29 березня, у Львові зафіксували хакерську атаку на сервери е-квитка. Поліція відкрила кримінальне провадження. Ціллю злочинців було знищення даних, які стосуються функціонуваня системи е-квитка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!