У Львові Школа соціального підприємництва запрошує на навчання

2271 0
Інститут міста оголошує набір у Школу молодіжного соціального підприємництва, яка відбуватиметься в рамках створення Інкубатора Молодіжного Підприємництва (Youth Entrepreneur Incubator (YEI). До участі запрошують студентів останніх років навчання, комерційні підприємці, соціальні підприємці-початківці, соціальні активісти.
фото: ovitta.com.ua, volynpost.com, alfaaudit.

фото: ovitta.com.ua, volynpost.com, alfaaudit.

Навчання у Школі відбуватиметься за модульною системою: будуть проведені дві навчальні сесії 24 – 27 вересня та 1 – 4 жовтня. Окрім того, учасники програми матимуть змогу консультуватися з менторами – експертами у галузі, а також отримають вільний доступ до коворкінгу. Учасники з інших міст будуть забезпечені житлом на час проведення модульного навчання. За підсумками школи буде проведене оцінювання бізнес-ідей. Автори найкращих проектів соціального підприємництва отримають фінансову підтримку на розвиток свого бізнесу, а також знижку на резиденство у коворкінгу у 2016 році.

«В Україні на разі не існує жодних преференцій чи кредитних ліній для осіб, що вирішили започаткувати соціальне підприємство, саме тому ми вирішили підтримати активну та ініціативну молодь і надати їм майданчик для співпраці і роботи над власними проектами. Іншими словами, ми намагаємось дати ентузіастам соціальних змін в суспільстві точку опори – знання. Саме тому ми розпочинаємо набір на Школу соціально підприємництва, що функціонуватиме в креативному просторі Інкубатора молодіжного підприємництва. Школа проводиться у Львові – середовищі, де станом на сьогодні вже функціонує кілька соціальних підприємств, які наглядно демонструють, що соціальне підприємництво – це можливість до вирішенням як локальних, так і загальних соціальних проблем у місті. А місто – це і є люди, які в них проживають, наповнюють їх змістом та розділяють відповідальність за його сталий розвиток та подолання соціальних викликів», - коментує координатор проекту Наталя Винярчук.

Для участі у Школі необхідно заповнити аплікаційну форму, а також прикріпити CV та мотиваційний лист. Заявки до участі у школі приймаються до 10 вересня 2015 року.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!