У Львові шукають волонтерів, які б допомогли прибрати будинки для вимушених переселенців

34138 0
Потрібно 15 волонтерів.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

У Львові 13 квітня кличуть волонтерів, які б допомогти прибрати будиночки для вимушених переселенців. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Стрийського парку.

Читайте також: У Львові почали монтувати перше контейнерне містечко для переселенців. Фото, відео

Допомога потрібна близько 15 волонтерів. Увесь реманент нададуть на місці.

Для тих, хто може стати волонтером і допомогти прибрати будинки для вимушених переселенців, просять підходити о 10.00 год. ранку.

Номер телефону для контактів: 098 715 87 30 (Уляна).

Читайте також: У Львові терміново шукають меблярів для облаштування житла для переселенців

Нагадаємо, що у Львові 7 квітня розпочали облаштовувати перше контейнерне містечко для тимчасового перебування українців, які змушені евакуюватись із гарячих точок. Наразі тут встановлять 70 житлових контейнерів, у яких зможуть жити понад 350 людей. В одному будиночку можуть жити 2-4 людини. Всередині є меблі, світло, тепло. Санвузли та їдальня будуть розташовані на території містечка.

Також найближчими днями у Львові почнуть будувати двоповерхові дерев'яні будиночки для переселенців, зокрема для матерів та жінок, які очікують на народження дітей. Будуватимуть дерев’яні будиночки за кошти Червоного хреста, ЮНІСЕФУ, ООН. Таке житло, зокрема, з'явиться на Тракті Глинянському.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!