У Львові створили ЛКП для будівництва спорткомплексу на Сихові

2307 0
ЛКП «Палац ігрових видів спорту» стане замовником будівництва Палацу спорту на Сихові.
Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

У Львові створили ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке стане замовником будівництва Палацу спорту на Сихові. Відповідне рішення ухвалили на пленарному засіданні Львівської міської ради.

Раніше у міськраді створили робочу групу для будівництва Палацу спорту на проспекті Червоної Калини. Крім цього, з держбюджету України на будівництво комплексу виділили 27 млн гривень. За словами міського голови Львова Андрія Садового, місто домовляється з урядом, аби ці кошти можна було використати цього та наступного року.

Читайте також: Бракує сучасного. Віктор Кудін про архів, спорткомплекс та львівську архітектуру

Нагадаємо, торік наприкінці жовтня у Львові затвердили проект будівництва спорткомлексу на проспекті Червоної Калини, що на Сихові. Переможцями конкурсу стали архітектори з Творчої архітектурної майстерні «Кудін» — Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бесараб. Приблизна вартість будівництва становитиме 200 млн гривень і оплачуватиметься частково за рахунок міського бюджету. У грудні на проектування спорткомплексу на Сихові виділили 20 млн гривень. У березні цього року виконком міської ради затвердив містобудівні умови для будівництва і перейменував спорткомплекс на Палац спорту.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!