У Львові відкрили рекрутинговий центр батальйону «Вовки Да Вінчі»

1344 0
Сюди можуть приходити всі охочі приєднатися до батальйону.
фото: лмр

фото: лмр

У п'ятницю, 26 січня, у Львові вперше в Україні відкрили офіс, куди щодня зможуть приходити охочі приєднатися до батальйону «Вовки Да Вінчі». Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

Батальйон безкоштовно отримав у тимчасове користування приміщення у центрі міста на площі Ангелів (поблизу Гарнізонного храму). Усі ремонтні роботи зробили коштом благодійників.

Читайте також: Яка різниця між призовом, мобілізацією та контрактною службою

«Від імені батальйону дякуємо Львівській громаді за постійне сприяння і допомогу. Дуже важливо відкрити саме у Львові наш рекрутинговий центр, тому що Галичина нам подарувала дуже багато вагомих людей. У Львові, на заході України важливо робити саме такий центр, тому що ми впевнені, що він дасть нам тих мотивованих бійців, які нам потрібні. Якщо ми хочемо перемоги, всі мають зрозуміти, що кожен внесок дуже важливий. І нам в батальні потрібні і діловоди, і юристи, і водії, і піхота, і артилеристи – тобто вакансії є, і кожен зможе знайти себе. Головне мати бажання і мотивацію захищати країну», – розповів заступник начальника з розвідки батальйону «Вовки Да Вінчі» Сергій Філімонов.

У приміщенні рекрутингового центру облаштували музей бойової слави батальйону. Тут можна побачити артефакти, які привезені з найгарячіших точок, де ведуться бої за Незалежність України. 

«Для нас важливо, щоб люди, які будуть з нами пліч-о-пліч воювати, були добровольцями, щоб їх не виловлювати по вулицях і силоміць не штовхали в армію. Щоб люди самі приходили, щоб вони могли подивитися, познайомитися з нами особисто ще до підписання контракту, і могли обрати нас як свою родину», – наголосила керівниця медичної служби Ульф, батальйону «Вовки Да Вінчі» Аліна Михайлова.

Нагадаємо, рекрутинг дозволяє військовозобов’язаному обрати місце та професію на службі, адже на війні під час розподілу та доукомплектації змінити його майже неможливо. Детальніше про те, чим корисний рекрутинг і як вибрати, де хочете воювати, читайте у матеріалі

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!