На правах реклами

У Львові відкривається простір для усієї родини MRIYDIY Family SPACE. Що там буде

2140 0
У Львові відкривається простір для якісного та активного проведення часу для всієї родини. Нова ініціатива MRIYDIY Family SPACE пропонує широкий спектр активностей – від планування вагітності та організації днів народжень до дозвілля для дідусів та бабусь.

Мережа освітніх проєктів МрійДій відкриває простір з різноманітними активностями для всієї родини, створеними для якісного та активного проведення часу, спілкування, навчання та розвитку.

Тепер не потрібно думати, як з користю провести вільний час усією родиною. У МрійДій потурбувалися про вас: планування вагітності, мінісадок вихідного дня, організація днів народжень, дозвілля для дідусів та бабусь, лекції від психологів. MRIYDIY Family SPACE у Львові – це велика спільнота для однодумців, від найменших дітей до дідусів та бабусь.

Найближчим часом відбудеться запуск таких напрямків:

Клуб майбутніх матусь:

  • спілкування з майбутніми мамами, обмін досвідом і підтримка;
  • заняття з медичними фахівцями, педіатрами, лікарями-акушерами, щоб отримувати корисну інформацію про вагітність, пологи, виховання дитини та інші пов'язані з цим питання;
  • майстер-класи;
  • йога.

 

Мінісадок вихідного дня:

  • соціалізація з раннього віку, початкова адаптація до садка та корисно проведений час;
  • розширення знань та навичок через авторську програму, інтегровані заняття та мрієбудування.

 

Дні народження:

Це про організований дитячий день народження у безпечному приміщенні з розвагами, майстерками, квестами, аніматорами, смачним меню та незабутніми емоціями. Команда МрійДій бере на себе всі питання з організації, щоб ви могли насолоджуватися пам’ятною подією у житті.

Зовсім скоро буде анонс дат та деталей перших подій у Львові. Ви вже сьогодні можете лишити заявку, щоб першими дізнаватися про усі події та стати учасниками спільноти МрійДій.

https://1ll.ink/k84N2

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!