У Львові відремонтували дитяче відділення 3-ї міської лікарні. Фото

2082 0
Дитяче відділення перенесли з вул. Б. Лепкого на вул. Раппопорта.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

На вул. Раппопорта, 6 у дитячому відділенні 3-ї міської лікарні зробили капітальний ремонт. Також для поліклінічного відділення придбали фізіотерапевтичне обладнання, повідомляє прес-служба ЛМР.

Із загального бюджету лікарні на ремонт використали 159 тис. гривень, на закупівлю меблів – майже 50 тис. гривень. За позабюджетні кошти в сумі 54 тис. грн. замінили частину вікон на енергозберігаючі та закупили необхідні меблі, будматеріали, стенди тощо.

Читайте також: У Львові відремонтували дитяче відділення у другій поліклініці. Фото

«Були проблеми і з енергоносіями, зокрема з опаленням, оскільки приміщення опалювали 36 пічок, проте максимальна температура тут не перевищувала 18ºС. Також не було гарячого водопостачання, що викликало незадоволення деяких батьків. Тому управління охорони здоров’я прийняло рішення перемістити дитячу поліклініку на вул. Раппопорта, де для цього створено всі необхідні умови», – каже головний лікар комунальної 3-ї міської лікарні Вадим Олійник.

Також в лікарню за понад 100 тисяч гривень придбали апарати низькочастотної магнітотерапії, ультразвукової та короткохвильової терапії. Завдяки такому обладнанню дітей зможуть лікувати безболісними методами.

Фото: прес-служба ЛМР

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!