У Львові відремонтували майже 50 балконів за минулий рік. Фото до і після

2430 0
Фінансова частка міста на ремонт балконів становила 4,3 млн грн.
фото: Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР

фото: Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР

У 2023 році у Львові провели обстеження балконів у багатоквартирних житлових будинках. У незадовільному стані виявили 9 270 індивідуальних балконів і 4 201 балконів загального користування. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

У Львові діє відповідна Програма, що на умовах співфінансування: 80% коштів платить місто, а 20% мешканці, можна провести ремонт балкону. За цією Програмою у 2023 році відремонтовано 49 балконів, з яких 40 індивідуальних балконів та 9 загального користування. Фінансова частка міста тут становила 4,3 млн грн.

Читайте також: У Львові відновили балкон, який нещодавно обвалився. Фото до та після 

 

 

 

 

 

Нагадаємо,  у 2024 році планують відремонтувати 102 балкони - 93 індивідуальних балконів та 9 балконів загального користування, на загальну суму 9,5 млн грн. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!