У Львові відремонтують дорогу до житлового масиву «Пасічний»

3158 0
Вартість робіт становить 6,2 млн гривень.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові відремонтують частину вулиці Зеленої, зокрема на відрізку від будинку №261 до житлового масиву «Пасічний». Відповідний тендер оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Онур відремонтує вулицю Збиральну у Львові за понад 19 млн гривень

Згідно з технічним завданням, підрядник має відновити сітчасту огорожу вздовж дороги, прокласти дорожнє покриття та тротуари, провести комунікації та встановити дорожні знаки.

За результатами аукціону, переможцем торгів обрали ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», утім фірма досі не уклала договір із замовником робіт. Згідно з даними системи Youcontrol, компанія належить громадянам Туреччини Ісхану та Онуру Четінджевіз і зареєстрована у Анкарі (Туреччина). У Львові компанія відома низкою масштабних ремонтів та реконструкцій. Зокрема, ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» прокладала трамвайну колію на Сихів, займалася ремонтом вулиць МечниковаЛичаківськоїБілогорща, Котляревського, Коновальця та Городоцької, Замарстинівської та площі Двірцевої.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: Як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

Замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор», а вартість – 6,2 млн гривень. Завершити роботи мають до 30 червня наступного року.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!