У Львові відремонтують колишню будівлю «Російського культурного центру»

1790 0
У майбутньому приміщенні «Будинку воїна» проведуть комунікації та відремонтують внутрішній і зовнішній фасад.
Фото: umoloda

Фото: umoloda

Будівлю колишнього «Російського культурного центру» у Львові, що на вулиці Короленка, 1а, відремонтують за 6,3 млн гривень. Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozorro, пише Zaxid.net.

Замовником реконструкції будівлі, де згодом планують облаштувати «Будинок воїна», є управління майном спільної власності ЛОР. Згідно з технічною документацію, у приміщенні проведуть гідроізоляційні роботи, перекриють дах, проведуть опалення, відремонтують водопровід та каналізацію, облаштують внутрішній та зовнішній фасад та облагородять прилеглу територію.

Читайте також: Музей чи дім ветерана: що буде в будівлі російського культурного центру

Нагадаємо, восени 2016 року «Російський культурний центр» у Львові зобов’язали впродовж п’яти днів звільнити приміщення на вулиці Короленка. Згодом це рішення підтримав Господарський суд Львівської області та Львівський апеляційний суд. Натомість культурний центр за півроку так і не звільнив приміщення, тому торік у травні його виселили примусово, а організації пообіцяли надати нове приміщення.

У серпні торік, у ЛОР анонсували реконструкцію будинку та створення на цьому місці «Будинку воїна», на який виділили з бюджету 6,5 млн гривень та який зможуть орендувати організації, пов’язані з допомогою воїнам АТО.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!