Біля Стрийського парку відреставрували ще одні історичні двері. Фото до і після

1282 0
Вартість реставрації становить 53 тис. грн.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

У Львові фахівці відреставрували ще одні історичні дерев’яні двері у будинку на вул. І.Франка, 144, що біля Стрийського парку. Про це повідомили у Львівській міськраді. 

«Ці дубові двері були в поганому стані та потребували цілого комплексу робіт. Ми вирівняли їх конструкцію та відчистили від великої кількості шарів старої фарби. Щоб було видно природну структуру дерева, двері ми не фарбували – тільки затонували та покрили водостійким лаком», – розповів майстер-реставратор Ігор Вардзаль.

Читайте також: Палац мистецтв у Львові за понад 9,7 млн грн відремонтує «Неопалима купина»

Вартість реставраційних робіт склала 53 300 грн. З цієї суми 37 310 грн оплатив німецький фонд Ебергарда Шьока, а решту – мешканці будинку. 

Фото до і після/ЛКП «Бюро спадщини»

Нагадаємо, що у Львові відреставрували історичні дерев’яні двері будинку на вулиці І. Франка, 144, що неподалік Стрийського парку. Реставрацію фахівці проводили близько двох місяців.

 ________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!