Львів'яни зможуть презентувати власні ІТ-проекти інвесторам

1906 0
11 грудня у Львові відбудеться зустріч для усіх, хто працює в сфері ІТ, створює власний інтернет проект чи планує присвятити себе інтернет-бізнесу. Захід неодноразово відбувався у столиці, цьогоріч організатори вперше проведуть його у Львові.
Фото організаторів

Фото організаторів

«IBT Networking – цікавий формат заходу, який має намір зібрати до сотні цікавих ІТ проектів в одне місце для обговорення нових ідей та напрямків розвитку індустрії. Місто Лева – місто молоді, цікавих та креативних ідей та нових проектів. І в наш час, коли Україна стає все перспективнішою в ІТ індустрії, багато хто приєднується до лав інтернет підприємців. Ті, хто уже має повноцінні комерційні проекти на IBT Networking у Львові з великим досвідом поділяться своїми ідеями та досвідом з молодими на ініціативними», - зазначив засновник та керуючий партнер компанії «INSEARCH» Сергій Олійник.

Спікерами заходу будуть: інвестор у понад 10 українських ІТ-проектів Ярослав Максимович, засновник і CEO проекту Rocketstart.me Михайло Бабіч, представник Rocketstart.me Олег Купровський. Спікери також презентують власні ІТ-проекти.

IBT Networking – це платформа для зустрічей та обговорень нових ідей в бізнесі, можливість знайти корисні контакти, потенційних партнерів чи клієнтів. На учасників очікують презентації унікальних українських IT-проектів, історія їх успіху та плани на майбутнє.

Щоб взяти участь у IBT NetworkingLviv  необхідно попередньо зареєструватись. Участь платна, деталі на Facebook.

Коли: четвер, 11 грудня, 19:00

Де: готель «Reikartz Дворжец» (вул. Городоцька, 107).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!