У Львові виділили 4 млн гривень на обладання для поліклініки

2326 0
Це внесок у статутний капітал КНП «1-а міська поліклініка м. Львова».
фото: лмр

фото: лмр

Депутати Львова під час засідання комісії охорони здоров’я та соціального захисту погодили виділення коштів для КНП «1-а міська поліклініка м. Львова». Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради

«Ми погодили кошти в сумі  4 000 000 гривень як внесок у статутний капітал КНП «1-а міська поліклініка м. Львова». За ці кошти буде придбано УЗД-апарат, авторефкератометр, отоларингологічна установка для ще якіснішого надання медичної допомоги мешканцям громади», – прокоментував голова комісії, депутат Валерій Веремчук.

Читайте також: Університетська лікарня Львова отримає державне фінансування

Нагадаємо, 1-шу міську поліклініку планують відреставрувати. Будинок є пам'яткою архітектури Львова та потребує ремонтних робіт. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!