У Львові викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів'ян у центрі міста

2935 0
Зловмисниці викрадали майно з сумок та наплічників у перехожих.
фото: поліція львівщини

фото: поліція львівщини

Оперативники карного розшуку викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів'ян у центрі міста.

Читайте також: Обкрадають на ходу. Львів'ян попереджають про випадки крадіжок у центрі міста

Поліція затримала зловмисницю 12 січня, близько 17.30 год на вулиці Під Дубом у Львові, вона вкрала із наплічника у перехожої 35-річної львів’янки гроші у сумі 500 гривень та косметичку. 

Поліцейські доставили порушницю у Галицький відділ поліції. Нею виявилась 22-річна мешканка міста Берегове Закарпатської області.

Ще одну зловмисницю оперативники викрили 10 січня. 19-річна мешканка Закарпатської області викрала гаманець із сумки у перехожого, 46-річного львів’янина у центральній частині Львова – на вулиці Академіка Гнатюка. Вона вкрала гаманець із грошима, в якому були 2 тисячі гривень, 25 доларів США та 5 Євро.

Читайте також: Сім років старту. Коли добудують прозорий офіс Львівського управління поліції

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання для жінок передбачає обмеження волі на строк до п’яти років. Зловмисницям уже повідомили про підозри.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv уже писало і попереджало львів'ян про те, що у центрі міста діють крадії, щоб бути максимально обачними і стежити за речима.

Фото поліції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!