У Львові виявили порушника комендантської години, який телефонував до росії

7179 0
У невідомого виявили телефон, з якого він здійснював дзвінки в росію.
Фото: Управління поліції охорони у Львівській області

Фото: Управління поліції охорони у Львівській області

Вчора, 3 жовтня, близько 2:00 ночі у Львові поліцейські охорони виявили невідомого чоловіка, який порушував комендантську годину. Про це повідомили в управлінні поліції охорони Львівщини.

Читайте також: На Львівщині виявили українку з паспортом рф, яка хотіла вивезти понад 320 тисяч валюти

Під час розмови із затриманим поліцейські помітили, що чоловік нервує та не може пояснити куди прямує. Під час проведення поверхневої перевірки у наплічнику було виявлено електроінструменти, походження яких громадянин не зміг пояснити та мобільний телефон, з якого здійснювались вихідні дзвінки до російської федерації.

Затриманим виявився 41-річний раніше судимий житель Луганська. Поліцейські охорони передали затриманого чоловіка працівникам СБУ.

Нагадаємо, що правоохоронці закликають мешканців повідомляти про підозрілих осіб на лінію 102. В СБУ також повідомляли, що у Львові ретельно перевіряють таких людей, окрім стандартних перевірок, їх скеровують у фільтраційні центри та перевіряють поліграфологи.

Також мешканців просять повідомляти про імовірних диверсантів у спеціальний офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot. Бот отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування. Також можна надсилати інформацію в особисті повідомлення телеграм-акаунту @stop_russian_war.

Юлія Осим

Фото зі сторінки Управління охорони поліції у Львівській області

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!