Львівські залізничники отримали 90 квартир у новій багатоповерхівці

2435 0
У понеділок, 9 листопада, працівникам Львівської залізниці урочисто вручили ключі від квартир у новозбудованому будинку. 66 сімей залізничників отримали житло у місті Львові на вулиці Калнишевського, 3. Про це інформують у прес-службі ЛОДА.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Зазначимо, що у десятиповерховому будинку є 18 однокімнатних, 54 двокімнатних та 18 трикімнатних квартир, а також підземний паркінг на 36 автомобілів. Будинок зведено на кошти працівників Львівської залізниці.

Ключі від помешкань вручили міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, а також керівник «Укрзалізниці» Олександр Завгородній та ДТГО «Львівська залізниця» Богдан Піх.

Довідка: Багатоквартирний житловий будинок у м. Львові на вул. П. Калнишевського, 3 внесений до переліку о6'єктів, у яких реалізація житла здійснюється згідно з Програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Рішення про будівництва цього житла було закріплено спеціальним Меморандумом про співробітництво між Львівською обласною державною адміністрацією, Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву, Державним територіально-галузевим об'єднанням «Львівська залізниця» та ПАТ «Укргазбанк».

Внутрішнє облаштування квартир у новому будинку передбачає систему індивідуального опалення, проведені системи електро-, газо-, водопостачання та водовідведення. Крім того, у кожному помешканні будівельники встановили металеві вхідні двері та металопластикові вікна, облаштували лоджії та балкони. У кімнатах підготували до роботи внутрішнє освітлення – встановили вимикачі, розетки та підвісні патрони, також зробили внутрішню штукатурку стін та влаштували цементні стяжки.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!