У Львові завершується реєстрація на два архітектурні конкурси

889 0
Обидва конкурси є надважливими для міста.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У неділю, 21 січня, о 17:00 год. завершується реєстрація на два надважливі архітектурні конкурси у Львові: архітектурний конкурс на Меморіал Героїв України та архітектурний конкурс на простір імені Євгена Коновальця. Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР  Антон Коломєйцев.

«Архітектурний конкурс на Меморіал Героїв України – це без перебільшення найбільш відповідальне місце і завдання, які можна уявити сьогодні. Тож шляхом архітектурного конкурсу будемо обирати найкращий проект меморіалу, що стане простором памʼяті для міста та країни», – розповів Антон Коломєйцев.

Зареєструватися можна за посиланням. Детальніше про умови та завдання прочитати тут.

«Натомість учасникам архітектурного конкурсу на простір імені Євгена Коновальця необхідно розробити комплексну концепцію громадського простору та художнє рішення скульптури, що буде служити пам'ятником Євгенові Коновальцю», – додав посадовець.

Читайте також: Що задекларував головний архітектор Львова Антон Коломєйцев у 2022 році 

Посилання на реєстрацію тут, а деталі про умови та завдання тут

Щодо усіх можливих запитань щодо обох конкурсів можна писати на електронну скриньку: [email protected]

Нагадаємо, на початку січня у Львові оголосили архітектурний конкурс на кращу пропозицію меморіального комплексу військових поховань Героїв України на вул. І. Мечникова у Львові. Від учасників конкурсу очікують пропозицій, які зможуть стати взірцями нового підходу до проектування військових кладовищ в Україні. Переможців конкурсу компетентне журі визначать у квітні. 

Щодо архітектурного конкурсу на простір імені Євгена Коновальця, то йдеться про простір на території Національного університету «Львівська політехніка», на перетині вулиць Степана Бандери та Євгена Коновальця у Львові. Його використовуватимуть як для щоденного відпочинку містяни і студенти, так і для заходів з вшануванням пам'яті постаті Євгена Коновальця. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!