У Львові зранку горів торговий центр «Магнус». Оновлено. Відео

18104 0
Пожежа виникла сьогодні зранку на другому поверсі.
Джерело: lviv.dityvmisti.ua

Джерело: lviv.dityvmisti.ua

Сьогодні, 13 квітня, о 07:52 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у Львові в ТЦ «Магнус». Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській обалсті.

Пожежа виникла на 2-му поверсі торгового центру. Рятувальники прибули на місце за 4 хвилини у складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Гасили вогонь ззовні за допомогою автодрабин.

Читайте також: Через пожежу сухої трави біля Львова згоріли 9 будівель

Пожежу локалізували 08:03, ліквідували – о 08:10. Вогонь знищив гіпсокартонні стіни на площі 20 кв.м, підвісну стелю на площі 25 кв.м, 2 вікна на площі 10 кв.м, частково пошкодив товар дитячого магазину.

До ліквідації пожежі залучили 22 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина виникнення загорання встановлюється.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!