Працівника "Криївки", який не впустив жінку на візку, звільнили

2413 0
Співвласник холдингу емоцій "!Фест" Андрій Худо вибачився перед відвідувачкою їхнього ресторану "Криївка", куди жінку не впустив швейцар. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фб.
Фото - http://www.fest.lviv.ua/

Фото - http://www.fest.lviv.ua/

"Ми перевірили інформацію, описану Ruslan Gorovyi у Facebook про те, що концептуаліст нашої ресторації “Криївка” не допоміг людині у візку потрапити до закладу. Ми переглянули записи відеокамер, поспілкувалися з Русланом та нашими працівниками, аби прийняти виважене рішення.

На жаль, випадок, описаний Русланом Горовим, підтвердився. Усвідомлюємо, що повелись жорстоко і сповна відчуваємо провину за цей негідний вчинок. Ми вдячні Руслану за його стриманість, адже захищаючи своїх близьких, у таких ситуаціях важко стримати емоції.

Усе, що ми можемо зробити зараз, це присвятити справі забезпечення комфортного перебування людей з особливими потребами роботу нашої команди у найближчі місяці. Адже відповідальність за цей інцидент лежить не тільки на одній конкретній людині, але на усій команді загалом.

Місяць тому ми розпочали перевірку закладів нашої мережі на доступність, а також напрацювали варіанти їх облаштування для людей з особливими потребами, і 8 червня прозвітуємо про зроблену роботу у всій нашій мережі.

Оскільки поведінка працівника “Криївки” суперечить цінностям нашої компанії, прийнято рішення про його звільнення. Ми ще раз просимо вибачення у Руслана Горового та його подруги за цей інцидент!", - пояснив Андрій Худо.

Як інформувало Tvoemisto.tv, киянин Руслан Горовий розповів, що його товариство не впустили до ресторану через те, що з ними була людина у візку. За його словами, працівник ресторану сказав, що йому ніколи, бо він має розсажувати людей".

Нагадаємо, що нещодавно у Львові трапився прикрий інцидент, коли з ресторану «Vapiano» вигнали Романа Кисляка, в якого ДЦП. Після цього в мережі розпочався флеш-моб «На каву з другом», де львів’яни ходили в кафе з людьми з особливими потребами. А самого Романа Кисляка на каву запросила перша леді України Марина Порошенко. Та навіть після того прикрі інциденти, коли людям з особливим потребами відмовляли в обслуговувані, продовжилися. Так, спортивний комплекс «Спорт лайф» відмовив у відвідувані Остапу Стаднику, в якого також ДЦП. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!