Політична реклама

У Львові з'являться нові контейнери для роздільного збору сміття

2362 1
Незабаром у Львові збільшиться кількість баків для роздільного збору твердих побутових відходів.

Наразі йдеться лише про контейнери для пластикових пляшок, оскільки їх переробка в Україні розвинена значно краще, ніж склотари, - пише Zik.

Сортувальні контейнери для відходів у Львові з’явилися у 2010 році – на сьогодні їх у місті майже дві тисячі контейнерів. За словами Юрія Голеця, начальника управління житлового господарства Львівської міської ради, за три роки львів'яни навчилися викидати пластик в спеціальні баки.

Далі такі відходи відправляють на переробку. У Львові є одне підприємство, яке купує та переробляє пластик.


Читайте також:
17 Квітня, 2013 16:33
marchello Щось я ніколи не бачив (може погано дивився), щоб сміття засипалося в різні відділення в сміттєзбиральній машині. Як на мене, наразі це імітація під Європу, оскільки декілька контейнерів поставити відносно недорого у порівнянні з купівлею спеціалізованих сміттєзбиральних машин з різними відсіками.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!