Київ

У Всесвітній день прибирання кияни зібрали на вулицях міста понад 3 000 кубометрів сміття

763 0
На толоку вийшли понад 2 700 людей

У суботу, 16 вересня, у межах міжнародної акції до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» відбулось прибирання столиці. Про це повідомив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

Загалом, за його словами, на толоку вийшли понад 2 700 людей, а комунальні підприємства залучили 96 одиниць техніки. 

«Дякую «Let's do it, Ukraine» за ініціативу. І велика подяка всім, хто долучився до прибирання в цей день. Заради чистого міста об’єдналися представники міської влади, комерційних та некомерційних організацій, інфлюенсери та всі небайдужі громадяни. Подібні заходи надзвичайно важливі для нашого екологічного майбутнього, оскільки вони формують культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Цей день об’єднав українців у всьому світі, адже навіть ті, хто перебуває за кордоном, долучились до цієї акції», – зазначив  Буділов.

Лише за один день спільними зусиллями в місті зібрали та вивезли 3 002 куб. м сміття з 60 локацій.

Нагадаємо, у травні співробітники НПП «Голосіївський» спільно із волонтерами зібрали у парку понад 7 кубів побутового сміття.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!