У лютому субсидію та пільгу на абонплату за доставку газу нарахують автоматично

7578 0
Субсидіантам не треба звертатися за перерахунком за січень і лютий 2020 року.
ілюстративне фото: 24 канал

ілюстративне фото: 24 канал

У лютому Міністерство соціальної політики донарахує субсидію та пільгу за нову послугу з розподілу природного газу автоматично. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Читайте також: Нафтогаз знизить ціни на газ у грудні і запропонує кілька варіантів ціни з 1 січня

Тепер громадянам не треба звертатися за перерахунком за січень і лютий 2020 року.

«Через те, що НКРЕКП затвердила окремий тариф на послугу розподілу природного газу в кінці грудня – отримувачам пільг та субсидій надійшли нові платіжки із зазначенням повної вартості до сплати за послугу з розподілу природного газу. Через те, що відповідні рішення НКРЕКП вступили в силу лише з початку року, ми в лютому проведемо донарахування розміру пільг та субсидій з урахуванням нової послуги з розподілу природного газу автоматично за два місяці 2020 року», – сказав заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

Нагадаємо, що з 1 січня платіжки за газ розділили на два рахунки: – за безпосередньо спожитий газ та за його транспортування. В Особистому кабінеті на сайті 104.ua вже є розділені рахунки, де кожен споживач може бачити, скільки він повинен заплатити за газ як товар, і за його доставку. Для АТ «Львівгаз» тариф на доставку становить 1 грн 8 коп. із ПДВ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!