Політична реклама

У найближчі дні у Львові прогнозують складні погодні умови

1152 0
Сьгодні, 10 грудня, на дорогах міста ожеледиця, вночі та вранці пориви північно-західноговітру 15 – 20 м/с.

Також сьогодні прогнозують слабку хуртовину. Температура повітря вночі 4 – 6º, вдень 2  – 4º морозу.

Завтра, 11 грудня, буде мінлива хмарність. Вночі  без опадів, вранці та вдень часом опади. Вранці та вдень налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 6 – 11º морозу, в горах 15 – 18º морозу; вдень від 4º морозу до 1º тепла.

12 грудня також мінлива хмарність. Вночі часом мокрий сніг, вдень без опадів. Вночі налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

Львів’ян просять звернути увагу на зниження температури та відповідно одягатись, щоб запобігти переохолодженню.

Також мешканців міста просять оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити небезпеку при сильному вітрі.

У зв’язку з такими погодними умовами можуть виникнути проблеми з електропостачанням чи інші непередбачувані ситуації. Про будь-які надзвичайні ситуації повідомляти на гарячу лінію міста 15-80 або 297 59 11.

ТЕГИ: сніг, погода

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!